Bliv frivillig

Har du lyst til at være frivillig i Ordblindeforeningen?

Frivillig rådgiver:

I Ordblindeforeningen får vi mange henvendelser om muligheder for børn med ordblinde på grundskoleområdet. Mange Vi har mange dygtige frivillige rådgivere, men er altid på udkig efter nye.

Vil du være med til at gøre en forskel for børn med ordblindhed? Er du enig i, at ordblindhed ikke skal være en hindring for at klare sig godt i skolen? Har du lyst til at hjælpe forældre i dialogen med skolen om at få den støtte, deres barn har behov for?
Så send os en mail. Så tager vi kontakt til dig næste gang vi har et kursus for nye rådgivere.

Deltag ved en messe eller andre arrangementer:

Det er dejligt, at der er så stor en interesse for at høre om Ordblindeforeningen og for at snakke om de vilkår der er, når børn og voksne har en ordblindhed.
Det er ikke alle steder i landet, at Ordblindeforeningen har en stor nok gruppe af frivillige, så vi kan imødekomme efterspørgslen. Derfor har vi brug for flere frivillige, som kan og vil være med til at udbrede kendskabet til foreningens arbejde.

Hvad indebærer det?

Deltagelse på messer og ved arrangementer vil udover praktiske opgaver være:

• at fortælle kommende medlemmer om Ordblindeforeningens medlemsfordel
  • at fortælle om det arbejde foreningen gør for at skabe bedre vilkår for mennesker med ordblindhed.
  • at bidrage positivt med dine egne erfaringer, dels om dit medlemskab af Ordblindeforeningen, dels om ordblindhed generelt.

Du kan altid tage kontakt til sekretariatet og få en snak og yderligere oplysninger om det at være frivillig i Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark.

Skriv til anna@ordblind.org (mærk mailen: Frivillig) eller ringe til 36 75 10 88.

Vi glæder os til at høre fra dig.