Bliv medlem

Når du bliver medlem af Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark er du med til at skabe bedre vilkår for mennesker med ordblindhed. Sammen kan vi få større indflydelse på samfundsdebatten, nedbryde tabuer og skabe lige muligheder for mennesker med ordblindhed.

Hvem kan blive medlem?
Det er ligegyldigt, om du selv er ordblind, kender en ordblind eller blot ønsker at støtte os. Dit medlemskab er med til at gøre en forskel i vores arbejde for at skabe bedre forhold for mennesker med ordblindhed.

Som medlem bliver du en del af vores mange fællesskaber og netværk for mennesker med ordblindhed. Lokalt har vi sociale og faglige arrangementer for medlemmer. På landsplan har vi lejre, arrangementer og rådgivning for ordblinde i alle aldre.

Hvordan bliver jeg medlem?

Udfyld blot indmeldelsesformularen på vores medlemsside for at blive medlem.

Særpris i oktober måned 2019
Vi fejrer den internationale ordblindemåned. I hele oktober måned er der derfor særpris til nye medlemmer. Uanset hvilket medlemskab du vælger, får du 100 kr. i rabat.

.
Indmeldelsesformular

Har du spørgsmål til udfyldelse af formularen, bedes du kontakte vores administration på tlf. 36 75 10 88 eller skrive til kontor@ordblind.org

Medlemsfordele

Du modtager fire gange om året vores medlemsblad, hvor du kan holde dig orienteret omkring udviklingen på ordblindeområdet
Du kan deltage i foreningens arrangementer i de lokale kredse
Du kan få adgang til mange sociale og faglige aktiviteter, herunder feriekoloni, ungelejr og teenlejr
Du kan få vejledning og rådgivning vedr. skole, uddannelse og arbejde
Du kan få kontakt til ligestillede
Du får 25 % rabat hos Vitec – MV

Hent vores brochure

Medlemskaber

Et familiemedlemskab dækker den nære familie (samlever/ægtefælle og børn med fælles bopæl).
Medlemskabet koster 480 kr. om året og giver mulighed for:

• Generel vejledning, it-vejledning og forældrerådgivning
  • Modtagelse af nyhedsbreve

Et enkelt medlemskab dækker én voksen person.
Medlemskabet koster 350 kr. om året og giver mulighed for:

• Generel vejledning og it-vejledning
  • Modtagelse af nyhedsbrev

Et ungdomsmedlemskab er et enkeltmedlemskab for unge mellem 16 – 30 år.
Medlemskabet koster 200 kr. om året og giver mulighed for:

• Generel vejledning
  • Modtagelse af Ordblindebladet på PDF
  • Modtagelse af nyhedsbrev

Et institutionsmedlemskab koster 500 kr. om året og giver mulighed for:

• Generel vejledning, it-vejledning
  • Modtagelse af nyhedsbrev

Jeres virksomhed kan være med til at sætte fokus, og forbedre vilkårene for ordblinde på de danske arbejdspladser, ved at blive medlem af Ordblindeforeningen i Danmark. Ordblindeforeningens erhvervsklub er et netværk af virksomheder der tager socialt ansvar og medvirker til at skabe rummelighed og tilgængelighed for mennesker med ordblindhed.

Med et medlemskab af Ordblindeforeningens Erhvervsklub kan du vise dine kunder og omverdenen, at din virksomhed aktivt tager socialt ansvar, ved at støtte Ordblindeforeningens arbejde.

Udover at støtte forholdende for danske ordblinde, vil et medlemskab af Erhvervsklubben give din virksomhed:

·         Jeres logo på vores hjemmeside og i vores medlemsblad

·         Fri afbenyttelse af logo fra Ordblinde/Dysleksiforeningen på alle jeres platforme. Kontakt kontor@ordblind.org for at modtage vores særlige støttelogo.

·         Ordblindebladet, et magasin der udkommer fire gange om året.

·         Vejledning om hvordan man tester ansatte for ordblindhed

·         Vejledning om hvilke støttemuligheder der findes, når i som virksomhed ansætter en ordblind

·         Adgang til en hotline der løbende giver rådgivning om hjælpemidler

·         Hjælp med kontakt til uddannelsesinstitutioner for yderligere understøttelse til jeres ansatte med ordblindhed

·         Assistance til at lave vigtige nyhedsbreve, informationer mm. om til lydfiler*

·         Understøtte arrangementer for ansatte om ordblindhed og ordblindeproblematikker*

* Ved brug af disse ydelser kan der forekomme et ekstragebyr

Prisen er afhængig af virksomhedens størrelse:

• Små og mellemstore virksomheder med op til 100 ansatte koster 1.000 kr. eks. moms om året
  • Større virksomheder med op til 250 ansatte koster 2.500 kr. eks. moms om året
  • Store virksomheder med over 250 ansatte koster 4.000 kr. eks. moms om året

Ordblindeforeningens aftaler om virksomhedsmedlemskaber indeholder en række reklamemæssige ydelser, og medlemskontingentet er derfor fuldt skattemæssigt fradragsberettiget. Den momsmæssige er den sammes som den skattemæssige vurder og følger derfor denne.

Et abonnement koster 250 kr. om året. Som abonnent modtager du:

• Ordblindebladet 4 gange om året pr. post og som PDF
  • Nyhedsbrevet