Sammen skaber vi rummelige arbejdspladser for ordblinde

 

Vi er både stolte og taknemmelige over af at have Semler Gruppen som erhvervspartner – en virksomhed, der tager socialt ansvar med sit engagement i at hjælpe ordblinde. Ved at gå all-in på at implementere en række initiativer internt i virksomheden, støtter Semler Gruppen ordblinde medarbejde i at trives og lykkes i deres arbejdsliv.

 

Semler Gruppen fik torsdag den 2. maj overrakt sit Vitec MV-certifikat, der blåstempler Semler Gruppen som en virksomhed, der aktivt arbejder med læse- og skrivevenlighed for deres medarbejdere.

Semler Gruppen fik torsdag den 2. maj overrakt sit Vitec MV-certifikat, der blåstempler Semler Gruppen som en virksomhed, der aktivt arbejder med læse- og skrivevenlighed for deres medarbejdere. Her ses Maria Kofod Larsen (Semler Gruppen – EVP, People, Commununication & ESG), Fini Tvingsholm (Vitec MV – Nordic Business Development Manager), Tina Bjerrum Käehne (Semler Agro – Training Manager) og Hans-Erik Schou (Vitec MV – Adm. direktør).

 

Ordblindeforeningen ser Semler Gruppen som et forbillede for andre virksomheder, der ønsker at anerkende og bakke op om ordblinde medarbejdere. Vi håber, at dette tiltag vil inspirere andre til at tage socialt ansvar og skabe inkluderende arbejdspladser.

Er din virksomhed eller arbejdsplads klar til at tage skridtet? Bliv medlem af vores støtteforening og få jeres eget Vitec MV-certifikat. Læs mere her eller ræk ud til anna@ordblind.org.

Ingen kan alt. Alle kan noget. Sammen kan vi det hele.

 

 

 

 

Vil du være med i fællesskabet?

Ordblindeforeningen er stemme for mere end 400.000 danskere, og vi har altid plads til flere. 

Dit medlemskab gør en kæmpe forskel.

Klik herunder for at melde dig ind og læse mere om alle de fordele du får, som medlem af Ordblindeforeningen

Del dette indlæg

Har du en kommentar?

Skriv din kommentar i det store felt.

Skriv derefter dit navn, din E-mail og eventuelt virksomhed.