Indlæser Begivenheder

Dagens emne: “Dialogen mellem forældrene”

Har du lyst til at indgå i et fællesskab og gå i dialog med andre forældre til ordblinde børn? Så er vores nyoprettede netværksgruppe måske noget for dig. Netværket har til formål at være en støttende og informationsrig platform skabt specielt til forældre, der har ordblinde børn i grundskolen. Formålet med dette netværk er at skabe et fællesskab, hvor I kan dele jeres erfaringer, støtte hinanden og få adgang til værdifuld vejledning.

I løbet af året vil der blive afholdt fire netværksgruppemøder med forskellige fokusområder, der berører relevante emner og udfordringer.

 

Dato: Den 26. september 2024

Tid: 17:30-19:00

Sted: DH-Huset – Blekinge boulevard 2, 2630 Taastrup

Pris: Der er et deltagergebyr på 20 kr. som er for kaffe og kage

 

Facilitator: Anna Ljundal

Det er Anna Ljundal, som faciliterer netværksgruppen i sin egenskab som ordblindespecialist og konfliktmægler.

Hendes rolle som facilitator er at strukturere møderne, skabe en indbydende atmosfære og sikre, at alle føler sig hørt og støttet. Anna vil desuden bidrage med vejledning og ressourcer for at hjælpe jer med at navigere gennem de udfordringer, I står overfor som forældre til ordblinde børn.

 

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet, hvilket betyder, at du er tilmeldt netværksgruppen, så snart at du har en billet. Billetten bliver tilsendt til den mail, som du opgiver ved tilmelding. Bemærk, at netværksgrupperne kun er for medlemmer.

 

Vi forbeholder os retten til ændringer og eventuelle aflysninger.

Go to Top