Indlæser Begivenheder

Workshop for dig, der som voksen ordblind ønsker at komme i gang med at bruge din LST (læse- og skriveteknologi) i hverdagen og på arbejdet.

Formålet medworkshoppen er at klæde dig bedst muligt på til at forstå din ordblindhed og komme i gang med at bruge din LST (læse- og skriveteknologi) i hverdagen og på arbejde/uddannelse. Du vil få et godt kendskab til at bruge LST og får hjælp til at indstille LST på din egen computer og smartphone. Du vil på workshoppen også få vejledning i, hvordan du får en bevilling fra din bopælskommune til LST.

Undervisningen er bygget op om teori, gennemgang af LST, strategier og praksisøvelser. På den måde sikrer vi os, at du får det bedst mulige udgangspunkt for, at din dagligdag kan fungere bedst muligt med LST fremadrettet.

Der er plads til 8 voksne på kurset (+ 18 år), og det er gratis at deltage. Workshoppen er med fuld forplejning.

 

Tidspunkt: 11.00-16.00

Dato: Den 31. august 2024

Sted: DH-Huset (Taastrup)

Underviser: Christian Bock

 

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet, hvilket betyder, at du er tilmeldt workshoppen, så snart du har en billet. Billetten bliver tilsendt til den mail, som du opgiver ved tilmelding.

Du tilmelder dig ved at trække 1 gratis billet på hjemmesiden.

NB! Det er kun tilladt at deltage i 1 workshop pr. halvår.

Workshoppen er et gratis tilbud til alle. Har du ikke et medlemsnummer, skriver du ´0000´ i feltet, når du tilmelder dig.

 

Om underviser Christian Bock:

Christian Bock er uddannet mekaniker og ejendomsservice tekniker.

I 2009 startede han sin egen virksomhed, Ordblindementor. Se mere på www.ordblindementor.dk.

I dag arbejder han for skoler, jobcentre og kommuner, hvor han bl.a. hjælper med opsætning og installation af it-hjælpemidler til ordblinde og mennesker med et læsehandicap.

Til dato har han afholdt over 1000 foredrag om ordblindhed, hvor han altid fortæller om sin egen situation som stærk ordblind og sin afhængighed af it-hjælpemidler.

 

Vi forbeholder os retten til ændringer og eventuelle aflysninger

Go to Top