Indlæser Begivenheder

Går dit barn i 7. til 9. klasse, og har dit barn brug for at lykkes med IT-redskaber? Så har dit barn nu muligheden for at komme med på en givende og effektiv workshop, hvor de sammen med andre unge kan lære og få bedre styr på ordblindhed og IT-redskaber.

På denne dag vil vi fokusere på at forstå, hvad ordblindhed er, og vi vil hjælpe dit barn med at blive bedre til at bruge sine IT-værktøjer. Vi vil også arbejde med at styrke dit barns selvtillid og lære dem at gøre mobiltelefonen og computeren til nyttige redskaber, som kan hjælpe dem i hverdagen og i skolen.

 

Tidspunkt: Workshoppen er fra 9.30-14.30 og inkluderer fuld forplejning.

Dato: Den 22. september 2024

Sted: Skive

Underviser: Christian Bock

 

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet, hvilket betyder, at dit barn er tilmeldt workshoppen, så snart I har en billet. Billetten bliver tilsendt til den mail, som du opgiver ved tilmelding.

Du tilmelder dit barn ved at trække 1 gratis billet på hjemmesiden.

NB! Det er kun tilladt at deltage i 1 workshop pr. halvår.

Workshoppen er et gratis tilbud til alle. Har I ikke et medlemsnummer, skriver I ´0000´ i feltet, når I tilmelder jer.

 

Om underviser Christian Bock:

Christian Bock er uddannet mekaniker og ejendomsservice tekniker.

I 2009 startede han sin egen virksomhed, Ordblindementor. Se mere på www.ordblindementor.dk.

I dag arbejder han for skoler, jobcentre og kommuner, hvor han bl.a. hjælper med opsætning og installation af it-hjælpemidler til ordblinde og mennesker med et læsehandicap.

Til dato har han afholdt over 1000 foredrag om ordblindhed, hvor han altid fortæller om sin egen situation som stærk ordblind og sin afhængighed af it-hjælpemidler.

 

Vi forbeholder os retten til ændringer og eventuelle aflysninger. 

Go to Top