Socialstyrelsen

Socialstyrelsen

Socialstyrelsens opgave er at bidrage aktivt til en vidensbaseret socialpolitik, der medvirker til effektive sociale ydelser til gavn for borgerne.

Det betyder, at:

• Vi opsamler, kvalificerer, formidler og implementerer viden om social service og specialrådgivning i samarbejde med relevante parter.

• Vi rådgiver kommuner, regioner, leverandører og borgere om sociale serviceydelser og specialundervisning

• Vi udvikler nye metoder og redskaber samt iværksætter nye initiativer.

• Vi omsætter og formidler ny lovgivning, således at denne får størst mulig gennemslagskraft

• Vi deltager aktivt i forberedelsen af ny lovgivning med erfaring fra praksis og ny viden.

Ordblindeområdet indgår i kontoret for Kommunikationshandicap, sjældne handicap og specialundervisning.

Her kan du læse mere om ordblindeområdet: http://socialstyrelsen.dk/handicap/ordblindhed