Er du i tvivl om, hvor du kan få hjælp til din ordblindhed? Eller er du kørt fast i en problemstilling vedr. din eller dit barns ordblindhed?

I Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark har vi viden om en lang række problemstillinger inden for ordblindeområdet, og vi vil ofte være i stand til at guide dig videre i systemet.

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmarks vejledning kan kontaktes mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem kl. 12.30 og 14.30.

Ring på telefon 36 75 10 88

Eller skriv til os via kontor@ordblind.org

Du kan også vælge at sende en sikker fil til os med din besked. Klik her. Filen kan fx være et word-dokument. Husk at skrive din e-mail og / eller dit telefonnr. i filen, så vi kan svare dig!

Forældrerådgivningen

Vedrører din problemstilling ordblindhed i grundskolen, kan du som forældre tage kontakt til vores forældrerådgivning. Find kontaktoplysninger på vores forældrerådgivere her.

Bemærk, at du skal være medlem af Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark for at få adgang til vejledningen. Meld dig ind her.

Ofte stillede spørgsmål

Se også, hvad vi ofte bliver spurgt om her.

Hjælp til dig

Til lærere

Er du lærer, læsevejleder eller skoleleder kan du finde viden og gode råd om at arbejde med ordblindhed i grundskolen. Læs mere på denne side.

Til forældre

Er du forældre til et barn med ordblindhed kan du finde gode råd til, hvordan du som forældre kan støtte jeres barn. Læs mere på denne side

Til virksomheder

Er du arbejdsgiver og har du en medarbejder med ordblindhed kan du finde viden og gode råd til, hvordan medarbejdere med ordblindhed kan få hjælp til deres udfordringer på arbejdspladsen. Læs mere på denne side.