Sekretariatet

Nina Lundberg Dohm - 37 timer per uge
Administrativ sekretær

Arbejdsområder:

Medlemskartotek samt medlemsaktiviteter, hjemmeside, udsendelse af nyhedsbreve til kredse, redaktionssekretær for Ordblindebladet, salg af annoncer, salg af varer, merchandise, økonomi, kredsservice, indkøb, diverse rådgivning m.m.

Karen Hojer Bangert - 37 timer per uge
Konsulent

Arbejdsområder:

Rådgivning, sociale medier, medlemsaktiviteter, fundraising, kurser, feriekoloni, hjemmeside, udsendelse af nyhedsbreve, koordinering af foreningens politiske aktiviteter m.m.

Anna Ljungdahl - 37 timer per uge
Konsulent / Rådgiver

Arbejdsområder:

Være med til at udvikle foreningen, herunder foreningens rådgivningskorps til forskellige målgrupper, foreningens strukturer og som frivilligkoordinator.

Anette Rudbeck - 5 timer per uge
Grafiker m.m.

Arbejdsområder:

Opsætning af bladet, brochurer, opdatering af hjemmesiden og andre opgaver af grafisk karakter samt hjælpe til med andre forfaldende administrative opgaver.
Sekretariatet virker som vores ansigt udadtil, det er her de fleste henvendelser kommer til. Opgaverne er bl.a. rådgivning, koordinering af foreningens aktiviteter, kommunikationsopgaver, kredsservice, Ordblindebladet, regnskab samt politisk deltagelse m.m.