I henhold til foreningens vedtægter indkaldes hermed til et ekstraordinært, digitalt årsmøde onsdag den 12. maj 2021 fra kl. 12.00. Der indkaldes til et ekstraordinært årsmøde, fordi det ikke var muligt at få valgt foreningens nye formand på det ordinære årsmøde den 17. april 2021.

Den 12. maj 2021 kan der stemmes på kandidaterne til formandsposten. Selve afstemningen foregår digitalt via mail – på samme måde som på det ordinære årsmøde. Metoden sikrer, at der er fuld anonymitet i forhold til afstemningen.

Der kan stemmes via den tilmeldte mail. Der kan stemmes i perioden fra den 12. maj kl. 12.00 og 48 timer frem – dvs. til den 14. maj kl. 12:00. Familiemedlemskaber kan stemme 2 gange, hvis de har tilmeldt 2 e-mailadresser. Alle øvrige medlemskaber kan kun afgive 1 stemme.

Dagsorden:

Valg af formand til bestyrelsen.

De to kandidater er:

• Janne Sabroe
  • Niels Svanborg

Vil du være med til det ekstraordinære årsmøde og vil du stemme på kandidaterne til formandsposten, så skal du:

1/ Tilmelde dig senest den 6. maj 2021. Vi opfordrer alle medlemmer til at tilmelde sig mødet og afgive deres stemme.

2/ Tilmelde dig via eventkalenderen på vores hjemmeside eller evt. på telefon: 36 75 10 88 og taste 1 (link til kalender https://www.ordblindeforeningen.dk/events/)

Ved familiemedlemskab kan der tilmeldes 2 e-mailadresser, så begge stemmer kan bruges.

3/ Tilmeldte vil efterfølgende få tilsendt en bekræftelse sammen med oplysninger om de to opstillede kandidater.

4/ Den 10. maj 2021 vil tilmeldte modtage et link, som giver adgang til det ekstraordinære årsmøde, hvor der stemmes om formandsvalget. Husk at afstemningsperioden er fra den 12. maj kl. 12.00 og 48 timer frem – dvs. til den 14. maj kl. 12:00.

Det kræver ingen særlige programmer eller installationer for at deltage i mødet og afstemningen.
Har du praktiske spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte Sekretariatet.

OBS: Husk at tilmelde dig senest den 6. maj 2021 – forudsat du er medlem og ønsker stemmeret!