Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark er en handicaporganisation, som arbejder aktivt for at hjælpe mere end 300.000 ordblinde og deres pårørende.

Foreningens formål er at:

• varetage interesser for mennesker med ordblindhed/dysleksi over for myndigheder og offentligheden.
  • arbejde for en generel anerkendelse af ordblindhed/dysleksi og udbrede kendskabet til vilkår og muligheder for mennesker med ordblindhed/dysleksi.

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark blev stiftet i 1943 og har siden arbejdet tæt sammen med bl.a. ministerier, politikere, fagpersoner, offentlige institutioner, interesseorganisationer og virksomheder.

Foreningen er landsdækkende forening delt op i lokalkredse. Medlemmerne tilbydes bl.a. Ordblindebladet 4 gange årligt, rådgivning om muligheder vedr. skole, uddannelse og job og tilbud om at deltage i foreningens lokale og landsdækkende arrangementer.

Tegn et medlemskab:

• Et enkeltmedlemskab koster 350 kr. om året.
  • Et familiemedlemskab dækker den nære familie og koster 480 kr. om året.
  • Er du mellem 16 og 30 år har du også mulighed for at blive medlem for kun 200 kr. om året.
  • Institutioner kan tegne et medlemskab for 500 kr.

About us

The Danish Dyslexia Association is an organisation that focuses its efforts on providing help and guidance to more than 300.000 dyslexics and their relatives.

The aim of the association is to:

• Protect the interests of people with dyslexia in front of the authorities and the public.
  • Work towards a general recognition of dyslexia and to disseminate information about conditions and opportunities for dyslexic people.

Read more about the Danish Dyslexia Association:

Information in English