Udtalelse på Twitter fra Pia Kjærsgaard

Folketingsformand Pia Kjærsgaard er den 6.3.2019 kommet med en udtalelse på Twitter, hvor hun udtaler sig nedsættende om mennesker som ikke kan stave. Sådanne udtalelser tager vores forening skarpt afstand til.
Foreningens formand Mogens Schmidt, har talt med pressen og udtrykt foreningens harme og undren over Folketingsformand Pia Kjærsgårds nedsættende udtalelse på Twitter.
Formanden rettede i torsdags henvendelse til Folketingsformand Pia Kjærsgård, for at få en uddybende kommentar til hendes udtalelse. Allerede mandag morgen fik Mogens Schmidt et svar fra Folketingsformand Pia Kjærsgaard, hvori hun understreger, at hun i sit Twitter opslag ikke refererer til ordblinde, og at opslaget derfor ikke skal udlægges som et angreb på ordblinde.