Nyhedsbrev januar 2019 Nye medarbejdere

Kære medlemmer,

Vi håber, I er kommet godt ind i det nye år. 2019 er godt i gang og der er store forandringer på sekretariatet. Vi har ansat to nye medarbejdere, som vi gerne vil præsentere for jer.

Anette Rudbeck

Anette Rudbeck er siden d. 1. januar 2019 ansat som grafiker 5 timer pr. uge.
Anette er uddannet grafiker og har læst til talepædagog. Hun har i flere år arbejdet som grafiker, men er pga. psoriasisgigt overgået til fleksjobstatus. Anette er 49 år, bor i Holbæk og er for nylig blevet testet ordblind.

Som grafiker vil Anette arbejde med opsætning af bladet, brochurer, opdatering af hjemmesiden og andre opgaver af grafisk karakter. Derudover vil Anette arbejde med andre forfaldende administrative opgaver.

Anna Ljungdahl

Anna Ljungdahl starter den 1. februar 2019 som konsulent på fuld tid. Anna er uddannet jurist og har de seneste år arbejdet i den offentlige forvaltning, herunder hos Ankestyrelsen. Før det har hun arbejdet i den private sektor.
Anna er 47 år, bor i København og blev afdækket ordblind i 1. klasse.

Som konsulent i foreningen kommer Anna til at være med til at udvikle foreningen, herunder foreningens rådgivningskorps til forskellige målgrupper, foreningens strukturer og som frivilligkoordinator.

Vi glæder os til samarbejdet med Anette og Anna.