"Den mundtlige prøve i dansk - hvad kan du gøre som ordblind”

Det er aldrig nemt at gå til prøve, men i den mundtlige prøve i dansk kan den ordblinde elev kan få lov at vise hvad man kan - uden at det handler om læse- og skrivefærdigheder.
Uanset om du skal til den mundtlige prøve i dansk lige om lidt eller til næste år, kan du få gode råd med på vejen om dine muligheder og rettigheder, for at få det optimale ud af prøven.

- Hvad har du af muligheder i forbindelse med at gå til prøve?
- Hvilke rettigheder har du som ordblind?
- Hvad kan du gøre som forældre, for at støtte dit barn?

Vores oplægsholder, Christian Andersen er uddannet ordblindelærer og arbejder på Hjembæk efterskole, der er en ordblindeefterskole. Han har ført til prøver i dansk gennem flere år. Christian fungerer derudover som privat underviser og foredragsholder.

Derudover vil det være muligt at snakke med Ordblindeforeningens øvrige frivillige.

Arrangementet er den 14. maj 2019 kl. 17.00.

KU.BE
Dirch Passers Alle 4
2000 Frederiksberg

Alle er velkomne. Du kan blive meldt ind i Ordblindeforeningen med særlig rabat denne dag.

Ordblindeforeningens Københavnerkreds.