HUSK at tilmelding til vores feriekolonier åbner hhv. den 11. samt den 25. april 2019 kl. 10.00

Feriekoloni i uge 27 + 30 - 2019

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark tilbyder 2 feriekolonier for ordblinde børn og deres forældre og søskende.

Den første koloni er fra onsdag d. 3. juli til lørdag d. 6. juli 2019 i uge 27.
Kolonien afholdes på:
Emmerske Efterskole
Åbenråvej 14
6270 Tønder (Jylland)

Den anden koloni er fra onsdag d. 24. juli – lørdag d. 27. juli 2019 i uge 30.
Kolonien afholdes på:
Nislevgård Efterskole
Nislevvej 11
5450 Otterup (Fyn)

Kolonierne indeholder bl.a. foredrag og workshops om ordblindhed, inklusion og hjælpemidler. Der er også sociale aktiviteter.
Du kan læse om feriekolonien 2018 i Ordblindebladet Nr. 3. 2018. https://www.ordblindeforeningen.dk/files/Bladet/Ordblindebladet_3_2018.pdf
Deltagergebyr: 495 kr. pr. person (samme pris uanset alder). Bemærk, at du først bliver opkrævet gebyret, når du har fået bekræftet en plads på feriekolonien.

Tilmelding til feriekoloni i Jylland (uge 27) åbner
torsdag d. 11. april kl. 10.00:

Tilmelding sker ved at I udfylder den tilmeldingsformular, som kan tilgås via hjemmesiden - forsiden øverst i venstre hjørne. I kan sende formularen til os via en sikker mail forbindelse, hvor I trykker på upload fil eller via almindelig mail, hvor I vedhæfter filen.
Tilmeldingsformular samt link vil først være tilgængeligt fra kl. 10.00 den 11. april.

Tilmelding til feriekoloni Fyn (uge 30) åbner
torsdag d. 25. april kl. 10.00:

Tilmeldingsformular samt link vil først være tilgængeligt fra kl. 10.00 den 25. april.

Bemærk:
Det kræver et familiemedlemskab at kunne deltage. Medlemmer som ikke har deltaget tidligere har første ret.

Tilmelding er først til mølle. Men skynd dig, for Ordblindeforeningens feriekolonier plejer at være meget populær.

Bemærk, at kæledyr desværre ikke må medbringes.

OBS: Du må påregne at skulle dele værelse med en anden familie.

Har du spørgsmål eller udfordringer med din tilmelding til feriekolonien, er du velkommen til at skrive til kontor@ordblind.org.

Bemærk at vi også tilbyder en Teenlejr for de 13-15 årige uden forældre. Datoen er fra d. 13. – 15. september 2019 – mere info om den i blad nummer 2 som udkommer i juni 2019.