Gratis arrangement i Fårup Sommerland for familier med ordblinde børn

”En forårsdag i skoven”
14. april 2019 - i tidsrummet kl. 11 – 16.

Kære medlemmer.

Vi har været så heldige at blive inviteret til et gratis arrangement i Fårup Sommerland søndag den 14. april.

Det er et arrangement for familier med børn, der har det vanskeligt og er udfordret i dagligdagen, som man pointerer fra Fårup Sommerland, og det må vi vist sige er gældende for vore børn.
Derfor er det vigtigt at understrege, at arrangementet kun er tiltænkt familier med ordblinde børn, som derfor kan henvende sig til mig og få gratis billetter.

Jeg kan ikke love at alle får billetter, så det bliver ”først til mølle princippet” og ”man skal have samme adresse”.

Skriv til mig på gitte@ordblind.org eller ring på tlf. 2340 3699 og oplys mig om antal voksne + børn.

Udlevering af billetterne vil foregå på dagen, hvor jeg vil udlevere dem ved indgangen til Fårup Sommerland.

Gitte Nielsen
Ordblindeforeningen i Nordjylland

Klik her for at se invitationen