HUSK tilmelding til julefrokost for medlemmer af DU Dysleksi Ungdom

NB: Fristen for tilmelding er nu sat til onsdag den 9. januar 2019.

Vi har i DU- Dysleksi Ungdom besluttet at holde en julefrokost, som er gratis for DU-medlemmer. Det kommer til at foregå i en hytte på Sjælland med overnatning.

Vi holder julefrokost om lørdagen, hvor der også vil være en lille bar, hvor man kan købe lidt forskelligt at drikke i løbet af aftenen. Hvis du er under 18 år, skal du have en skriftlig godkendelse fra dine forældre, hvorpå der står, at du gerne må købe øl, vin og alkohol op til 16,5 %.

Tidspunkt: Lørdag d. 19. januar kl. 11.00 søndag d. 20. januar 2019 kl 14.00.

Sted: Bjergvej 89, Kværkeby, 4100 Ringsted.

Transport:

Igen i år vil vi meget gerne have lov til at dele jeres telefon nr. og adresser med dem der skal med, så man evt. kan lave noget sammenkørsel.
Der er også mulighed for at tage bussen. Bus nr. 408 afgår fra togstationerne i Borup og Ringsted. Stoppestedet Vigersted (Vigersted Bygade) ligger ca. 1 km fra hytten. Tjek rejseplanen.dk

Pris: Vi dækker kost og logi. Dog ikke transport og lommepenge.

Tilmelding:
Tilmelding efter først til mølle og senest d. 7. januar 2019 på kontor@ordblind.org eller tlf.
36 75 10 88. Ring eller skriv gerne hvis du har spørgsmål til vores julefrokost.

Nærmere info om weekenden følger efter tilmeldingsfristen.

Vi glæder os til at møde jer.

Bestyrelsen for DU Dysleksi Ungdom
Julie, Rikke, Rasmus, Emma og Frede