Awareness konkurrence - Deltag i Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmarks Awareness konkurrence

Kære medlemmer,

Deltag i Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmarks Awareness konkurrence.

Det danske sprog med dets finurligheder kan være en udfordring for mange. Vores sprog er ikke altid lige til, og der skal ikke meget til, før en sætning kan komme helt på afveje især når man er ordblind. Foreningen vil gerne udbrede viden om ordblindhed, og de udfordringer der kommer med det. Ved at skabe awareness med små tekster, trykt på postkort og krus, skrevet af ordblinde, ønsker vi at fremme en samfundsmæssig dialog omkring dét at være ordblind. Derfor udlodder vi en konkurrence, hvor ordblindes stavefejl er i fokus og der er forskellige flotte præmier på spil.
Frist for deltagelse er d. 1. august 2018. Læs mere om hvordan du deltager klik her