Denne begivenhed er allerede afholdt.

Få en oversigt over de forskellige arrangementer i forbindelse med Ordblindeuge 40 – 2020
Klik her for at se hvad der sker i de forskellige regioner

• 30.09.2020 – kl. 16.00 – 18.00: Kom til temadag for unge og voksne ordblinde – Scenen – Hvidovre Hovedbibliotek – Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre – GRATIS billetter på hvidovrebib.dk eller ved personligt fremmøde på et af bibliotekerne i Hvidovre –Klik her for PDF
  • 01.10.2020 – kl. 16:00 – 18:00: Foredrag – Ordblinde dag – Trine Trentemøller er læsevejleder, og kommer og fortæller om sin bog ‘Dysleksi, motivation & robusthed’. Bogen er skrevet til forældre og lærere, der ønsker at støtte børn med dyslektiske udfordringer.
    Sted: Biblioteket Sønderborg – GRATIS  https://biblioteket.sonderborg.dk/arrangementer/ordblinde-dag

Holder I et arrangement i den internationale ordblindeuge 40, 2020 – så skriv til os!

Ordblindeforeningen vil gerne bringe oplysninger om ordblinde-arrangementer i uge 40, 2020, som afholdes rundt omkring i landet. Så hvis I er arrangør af et ordblinde-arrangement, så send en mail til kontor@ordblind.org med oplysninger om:

Navn på arrangementet

Kort tekst om arrangement (maks. 4 linjer)

Start og sluttidspunkt

Link til hjemmesiden

Navn, tlf.nr., e-mail, og hjemmeside på arrangør

Du kan få ordblindeugen 2020 plakaten tilsendt i en pdf-fil, som kan printes.

Foreningens kalender bliver løbende opdateret med arrangementer.

Vær dog opmærksom på, at Ordblindeforeningen forbeholder sig retten til ikke at lægge arrangementer i kalenderen, hvis de ikke har relation til ordblindhed. Ordblindeforeningen har ikke ansvar for de arrangementer, der fremgår af oversigten, hvor Ordblindeforeningen ikke er arrangør. I tilfælde af aflysning, forkerte informationer eller andet, er det alene arrangøren af begivenheden, der kan holdes ansvarlig.