Indlæser Begivenheder

Selv om Corona har lukket landet ned, er vi i fuldt gang med et nyt projekt, som vi håber du vil være med til. Det er nemlig opstarten af underkredsen Dysleksi Ungdom – Syd, som har fokus punkterne, at skabe et socialt liv for unge ordblinde i Syddanmark samt faglige oplæg som kan hjælpe deres hverdag og booste deres selvtillid. Derfor indkalder vi til den første generalforsamling i Dysleksi Ungdom – Syd.

Indkaldelse til generalforsamling i Dysleksi Ungdom – Syd den 24. april 2021 kl. 13:00 – 15:00

Generalforsamlingen vil foregå online på zoom. Mødet vil åbne fra kl. 12:30, hvor du kan opsætte din zoom og hyggesnakke. Du skal have installeret zoom på forhånd dette kan gøre via dette link: https://zoom.us/download

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig ved at klikke i boksen øverst til højre,  hvor der står Deltager.  Udfyld de påkrævede felter og husk at trykke på bekræft deltager til sidst.
Du kan ringe til Sekretariatet på telefon 36 75 10 88 – tast 1, hvis du evt. har brug for hjælp.
For at have stemmeret skal du senest have tilmeldt dig den 14. april 2021.

Hvis du stiller op til bestyrelsen:

Hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen, skal du ikke foretage dig andet end at have tilmeldt dig, og fortælle at du gerne vil stille op på selve dagen.

Dagsorden

zoom opstart/hyggesnak 12:30-13:00

Velkomst – 13:00

Introduktion af zoom og appen til at stemme

Valg af Dirigent/Ordstyrer

Valg af Referent

Årsberetning

Fremadrettede (arrangementer og medlemstilbud)

–        ideer forslag til kommende projekter

Godkendelse af vedtægter

Indkomne forslag

Valg af bestyrelse

På valg i år er:

Formand der sidder 2 år

Næstformand sider 1 år (grundet opstart)

Bestyrelsesmedlem 2 år

Bestyrelsesmedlem 1 år (grundet opstart)

Suppleant 1 år

Eventuelt

Alle er velkomne til generalforsamlingen. Ønsker man stemmeret skal man have tilmeldt sig senest 10 dage før generalforsamlingen – dvs. den 14. april 2021.

* Forslag, der ønskes behandlet på årsmødet, skal normalt være indsendt til Sekretariatet senest 20 dage før årsmødet, dvs. den 4. april 2021 er sidste frist.

Efter tilmeldingsfristen får du en mail med link til Zoom og de vedtægter, der skal godkendes på generalforsamlingen.

Med Venlig Hilsen

Den midlertidige bestyrelse for Dysleksi Ungdom – Syd