Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vi i DU-Dysleksi Ungdoms event udvalg vil gerne invitere til en lærerig lørdag i selskab med Martin Richard fra Roskile VUC. Martin vil blandt andet lære os om SPS reglerne (Special Pædagogisk Støtte), så vi kan få startet et rådgiverkorps på sps-området.

Målgruppe: DU medlemmer har fortrinsret, men alle medlemmer af Ordblinde/Dysleksiforeningen mellem 16 og 30 år er velkomne

På Kurset lærer du:

• Hvordan man får IT-hjælpemidler på skolen/studiet
  • Hvilke hjælpemidler kan man få bevilliget
  • Hvad er studie-støtte-timer og hvad skal de bruges til
  • Regler om at søge dispensation til eksamen samt hvor man kan få hjælp til dette
  • Hvilke vilkår der er til eksamen

Dette kursus er for dig hvis du kan genkende dig selv i bare et af følgende udsagn:

• Jeg vil gerne vide mere om SPS
  • Jeg har brug for viden om eksamen på skoler og studier efter folkeskolen
  • Jeg er i tvivl om hvad jeg skal bruge mine studiestøtte timer til
  • Jeg er tit i tvivl om jeg får den rette hjælp på min uddannelse
  • Jeg vil meget gerne dele mine viden med andre ordblinde på uddannelser

Efter kurset er der mulighed for at blive skrevet op som frivillig rådgiver på SPS-området.

Vigtigt:
Der er plads til 15 deltagere efter først til mølle princippet. Du modtager automatisk en bekræftelsesmail umiddelbart efter du har udfyldt dine oplysninger.

Frist for tilmelding er mandag den 28.10.2019