Vedr. Artikel og annonce i Ordblindebladet 1-2017

Kære medlemmer,

Vi beklager at der i Ordblindebladet 1-2017 har været bragt en artikel "Arbejd med de bagvedliggende årsager til ordblindhed" af Dorthe Borgkvist vedr. ordblindhed og behandling af ordblindhed, som ikke er videnskabeligt dokumenteret.

Artiklen skulle have været bragt som et læserbrev med et modsvar med anden holdning. Ligeledes har der været en annonce i bladet vedr. lydbehandling som heller ikke er videnskabeligt dokumenteret.

På side 2 i bladet står der at "læserbreve bragt i Ordblindebladet nødvendigvis ikke er udtryk for Ordblindeforeningens holdning". Formand Erik K. Rasmussen havde bestilt et modindlæg, men det kom aldrig, så vi håber at det kommer med i næste udgave af bladet.
Vi ønsker at skabe en god debat i bladet, derfor kan vi af og til bringe artikler med forskellige holdninger.

Erik K. Rasmussen