Feriekoloni 2017

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark glæder sig til at afholde feriekoloni for ordblinde børn og deres forældre og søskende.

Fra onsdag d. 26. juli lørdag d. 29. juli 2017 i uge 30.

Kolonien indeholder bl.a. foredrag og workshops om ordblindhed, inklusion og hjælpemidler. Der er også sociale aktiviteter.

Praktiske oplysninger:

Kolonien afholdes på:

Nislevgård Efterskole
Nislevvej 11
5450 Otterup/Fyn

Deltagergebyr: 300 kr. pr. person (samme pris uanset alder). Bemærk, at du først bliver opkrævet gebyret, når du har fået bekræftet en plads på feriekolonien.

Tilmelding:

OBS: I kan først tilmelde jer, når tilmeldingen starter onsdag d. 22. marts kl. 8.00 og ikke før via link på forsiden af Ordblindeforeningens hjemmeside, øverst til venstre: www.ordblindeforeningen.dk
Tilmelding er først til mølle. Men skynd jer, for Ordblindeforeningens feriekoloni plejer at være meget populær.

Det kræver et familiemedlemskab for at kunne deltage. Deltagere der ikke har deltaget før har første ret.

Bemærk, at kæledyr desværre ikke må medbringes.

Har du spørgsmål eller udfordringer med din tilmelding til feriekolonien, er du velkommen til at skrive til kontor@ordblind.org.

Du kan læse om feriekolonien 2016 i Ordblindebladet Nr. 3. 2016. klik her