Teenlejr 2017

I år holder Ordblindeforeningen for første gang en Teenlejr for de 13 15 årige.
Voksne medlemmer fra DU Dysleksi Ungdom er godt i gang med at lægge program for lejren. På lejren lægges vægt på at skabe sociale relationer og have nogle hyggelige og sjove dage sammen. Vi laver mad sammen, spiller spil, har underholdende aktiviteter og hygger os sammen om aftenen. Lejren er uden forældre, og det forventes derfor, at du kan klare dig selv.
Er det noget for dig? Og er du mellem 13 og 15 år? Så læs videre her:

Tidspunkt:
Fredag d. 29. september kl 17.00 søndag d. 1. oktober kl 13.00.

Sted:
Danehofhytten, Kappendrupvej 25B, 5550 Langeskov (ved Odense)

Transport:
Vi vil meget gerne have lov til at dele jeres telefon nr. og adresser med dem der skal med, så man evt. kan lave noget sammenkørsel. Dette arrangerer deltagerne selv.
Den tætteste busstation, Vesterskovvej, er 1.3 km fra hytten. Derfor vil vi, afhængig af hvor mange der kommer med denne, kunne hente jer eller jeres baggage. Så hvis I er flere end I kan være i bilen, må I sammen gå turen fra busstationen til hytten.

Pris:
200 kr. i deltagergebyr. Derudover sørger I selv for transport til lejren + lommepenge.

Bemærk:
Overnatning sker i værelser med flere køjer.

Tilmelding:
Tilmelding er først til mølle og starter den 8. august kl 12.00. Seneste tilmelding er den 8. september, men skynd dig, da vi kun har 15 pladser.
Tilmelding sker via mail til kontor@ordblind.org.
Husk at oplyse: navn, alder, mail-adresse, telefonnummer, adresse, allergier eller andre særlige hensyn.

OBS: Deltagelse kræver et familiemedlemskab i Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark.

Ring på 36 75 10 88 eller skriv til kontor@ordblind.org hvis du har spørgsmål til Teenlejren.
Nærmere info om weekenden følger efter tilmeldingsfristen den 8.september.

Vi glæder os til at møde jer

Tovholdergruppen for DU Dysleksi Ungdom
Julie, Rikke, Rasmus, Emma og Line