Kommende arrangementer og Medlemstilbud for DU Dysleksi Ungdoms medlemmer

Efter generalforsamlingen d. 29. oktober lovede tovholdergruppen for DU Dysleksi Ungdom at sende en mail ud om kommende arrangementer for medlemmerne samt medlemstilbud.

Kommende arrangementer for DU Dysleksi Ungdoms medlemmer

ORDBLINDEMESSE

Tirsdag den 7. november afholdes Ordblindemessen i Middelfart, som er en hel dag der fokuserer på ordblindhed. Der vil være forskellige workshops og foredrag samt stande med viden omkring ordblindhed.
Her vil man kunne møde næstformand i DU Rasmus Madsen, som står i Ordblindeforeningens stand.

Julefrokost
Dysleksi Ungdom afholder julefrokost lørdag d. 16. og søndag d. 17. december.
Den holdes et sted på Sjælland. Her vil der være foredrag/workshop, fest og hygge. Mere information kommer snart.

MO-seminar (medlemsorganisationer-seminar)Lørdag d. 6. og søndag 7. januar 2018 afholder SUMH MO-seminar i Handicaporganisationernes Hus. To dage med fokus på frivillige hvordan holder vi dem til ilden og gør dem endnu bedre.

Frivilligdag (SUMH)
SUMH står for Frivilligdag lørdag d. 10. februar 2018 hvor fastelavnen er rykket ind i Handicaporganisationernes Hus.

Årsmøde (jubilæum)

Lørdag d. 7. april 2018 fejrer Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark 75 års jubilæum. Her vil generalforsamling i Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark finde sted. Yderligere information kommer senere.

Repræsentantskabsmødet i SUMH
SUMH Repræsentantskabsmødet vil finde sted lørdag 6. og søndag 7. april 2018 i Handicaporganisationernes Hus. Til Repræsentantskabsmødet vil der være valg til SUMHs generalforsamling, hygge, workshop m.m.

Ungelejr og Generalforsamlingen
I oktober eller i november 2018 vil DU igen afholde Ungelejr med hygge, fagligt indhold og sjov. I forbindelse med Ungelejren 2018 vil der også blive afholdt generalforsamling for DU.

Medlemstilbud for DU Dysleksi Ungdoms medlemmer

Den assisterende Uddannelseslinje er en liste over personer, som man kan kontakte hvis man ønsker at vide hvordan det er, at læse på en eller flere uddannelser når man er ordblind.

Der er også mulighed for at være en af dem som hjælper andre.